olklubbanner

“Velkommen til Penny Lane Sønderborgs ølkub”

 

Mission – At udvide menneskers kendskab til øl og i særdeleshed det ølsortiment vi har på Penny Lane Sønderborg

 

Hvad – Hvis det er første gang du snubler over udtrykket “ølsmagning” så klik her!

 

Hvorfor – Øl er så meget mere en bajere og fodbold. Øl er i dag en sofistikeret størrelse, så den fortjener et nyt image. Det vil vi rigtig gerne være med til at gøre, og med flere end 25 forskellige slags øl mener vi at vi har en god basis. Derfor har vi lavet en ølklub, hvor man ganske gratis kan blive medlem for på den måde at udvide sin kendskab til øl. Udvide sin kendskab til det ølsortiment vi har på Penny Lane Sønderborg og ikke mindst finde andre personer at udvide den sammen med.

Så om du er en mand, kvinde, nabo, kollega, ven eller vendinde gør ikke nogen forskel, du mere end velkommen til at deltage!

Hvordan – Vi laver 4 ølsmagninger årligt, hvoraf en er en bustur til et kendt eller ukendt bryggeri.
Vi sørger for at give dig en spændende oplevelse med fokus på øl og evt en snack eller lidt mad som passer til de typer øl vi skal smage.
Alt dette til en fair pris, som primært dækker mad eller transport, men selve medlemskabet er fuldstændig gratis og uforpligtende.

Hvorhenne – Primært i Penny Lane Sønderborgs selskabslokale med plads til 50 personer, derfor er der et loft på deltagere til en del af de arrangementer vi laver!
Medlemskabet tilkendegives på Facebook og det er sådan set det eneste krav vi har.

Du kan tilmelde dig her!

Kræver du har en Facebookkonto!

fb-on